Sianlihakastike

Kuutioi lihat isoiksi paloiksi.

Paista niihin vähän väriä padassa.

Lisää sipulit, tomaattipyree, maustepippurit, rouhittua mustapippuria, paprikaa, chilirouhetta, pari laakerinlehtä, suolaa ja vesi.

Nosta uuniin matalaan lämpötilaan (125 astetta) noin kolmeksi tunniksi.

Nosta pata hellalle ja suurusta se jauho-vesiseoksella ja valmissuurusteella.

Tarkista maku ja anna vielä hautua hellalla jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sian niska (Atria), annos 2000g210g400kcal37.8g0g27.3g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g1.1g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g1.5g5.7kcal0g1.4g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka2g1.6kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g854kcal77.2g10.8g55g0.6g
Valittu annoskoko330g427kcal38.6g5.4g27.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna165g214kcal19.3g2.7g13.8g0.2g
Arvot/100g100g129kcal11.7g1.6g8.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434215