Pizza (pellillinen)

Tee ensin:Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan.

Pilko sipuli ja tomaatit.

Avaa purkit valmiiksi ja raasta juusto.

Valmista pohja:lisää hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot vähitellen sekoittaen.

Lisää jauhoja niin että saat mieleisesi paksuuden.

Lisää öljy ja suola.

Kauli tai kaada (löysyydestä riippuen) taikina pellille leivinpaperin päälle.

Laita uuni kuumenemaa 225 asteeseen.

Levitä pohjalle tomaattipyree, ja päälle kaikki täytteet, juusto pinnalle.

Paista keskitasossa n.20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 2.7g2kcal0.3g0g0g0.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g22g16kcal1g2.8g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.5g0kcal0g0g0g0g
Atria kevyt jauheliha63g106kcal11.9g0g6.3g0g
Sipuli (kuorittu)8.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.31g107kcal4.1g20.8g0.7g1.2g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow24g3.5kcal0.4g0.4g0g0.6g
Xtra salaattitonnikala öljyssä56g147kcal10.1g0.3g11.3g0g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.25g70kcal7.5g0.4g4.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g47g10kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g1005kcal71.4g53.8g54.2g5.6g
Valittu annoskoko330g503kcal35.7g26.9g27.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna165g251kcal17.9g13.5g13.6g1.4g
Arvot/100g100g152kcal10.8g8.2g8.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89413