Hapan-imelä possu

Suikaloi ja paista possu.

Kuulota sipuli, valkosipulimurska ja paprika.

Lisää tomaatit ja kikherneet.

Anna hautua hetki.

Sekoita soija, chilikastike, etikka, sokeri ja maissitärkkelys kastikkeeksi ja kaada päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun pihvifilee150g180kcal31.5g3.8g8.9g0g
Paprika keltainen, annos 40g25g6.5kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Tomaatti, tuore68g14kcal0.4g2.6g0.2g0.9g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g8.7g17kcal0g3.9g0g0g
Soijakastike 8.7g5.3kcal0.5g0.8g0g0g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Riisiviinietikka blue dragon (Ab world foods), annos 15.0g8.7g1.6kcal0g0.1g0g0g
Maissitärkkelys 3.7g13kcal0g3.2g0g0g
Kikherneet, 380 g (Bonduelle), annos 100g15g12kcal1g1.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana661g540kcal68.8g42g19.4g4.2g
Valittu annoskoko330g270kcal34.4g21g9.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna165g135kcal17.2g10.5g4.9g1.1g
Arvot/100g100g82kcal10.4g6.4g2.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325120