Bolognese -kastike hirvenlihasta

Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää jauhelihamauste.

Lisää silputtu sipuli.

Lisää tomaatipyre, vesi ja mausteet.

Anna kiehua hetki ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis146g163kcal32.1g0g4.4g0g
Sipuli 16g4.9kcal0.2g0.8g0g0.3g
Tomaattisose tomaattipyree 41g31kcal1.8g5.3g0.1g0.4g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 29g4.9kcal0.6g0.1g0.1g0.7g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Jauhelihamauste, annos 15g8.7g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Paprikajauhe 1.7g5.6kcal0.3g0.3g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana661g425kcal70.2g13.8g9.8g4.6g
Valittu annoskoko331g213kcal35.1g6.9g4.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna165g106kcal17.6g3.5g2.5g1.2g
Arvot/100g100g64kcal10.6g2.1g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117183