Kotitekoinen Miso-keitto

-Kaada kattilaan 8dl vettä ja heitä sekaan kalaliemikuutio.

Laita liemi hellalle kunnes kiehuu.

Lisää 3-4 rkl Soija kastiketta.

-Heitä sekaan viipaloidut kasvikset (purjo, valkosipuli, ruohosipuli ja ihan mitä ikinä tulee mieleen; Sienet ja katkaravut sopivat erinomaisesti.)
-sekoita ja liuota 4 rkl Miso-tahnaa 1-2 dl kuumaan veteen.

Älä heitä Miso-tahnaa suoraan kiehuvaan veteen.

Miso kärsii pahasti keittämisestä.

-Ota kattila pois kuumalta liedeltä ja kaada miso neste hiljalleen sekaan, samalla sekoittaen.

-Lisää viimeiseksi Feta kuutiot ja anna hautua muutama minuutti, mutta älä anna keiton kiehua enää.

Maku kärsii heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Hazardi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Miso -tahna (japanilainen keittomauste)34g64kcal4g7.9g1.6g0g
Apetina Feta 8% (Arla), annos 200g112g169kcal18g4.5g9g0g
Purjosipuli 112g26kcal2g2.7g0.2g2.4g
Valkosipuli 7.9g8.5kcal0.6g1.3g0g0.2g
Kalaliemi Maggie, annos 5g2.8g7.3kcal0.3g0.7g0.4g0g
Ruohosipuli, tuore28g7.6kcal0.4g1.1g0.2g0.3g
Soijakastike 34g20kcal1.7g3.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana662g605kcal54g42.8g22.8g5.8g
Valittu annoskoko331g302kcal27g21.4g11.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna165g151kcal13.5g10.7g5.7g1.5g
Arvot/100g100g91kcal8.2g6.5g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234676