Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)169g219kcal35.4g0.8g8.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g56g73kcal2.4g2.9g5.6g0g
Juustoraaste emmental punaleima70g274kcal20.4g0g21.1g0g
Tilli, tuore 21g6.3kcal0.8g0.2g0.2g0.4g
Ruohosipuli 8.4g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana661g1152kcal118.2g8.4g70.8g1.4g
Valittu annoskoko331g576kcal59.1g4.2g35.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna165g288kcal29.6g2.1g17.7g0.4g
Arvot/100g100g174kcal17.9g1.3g10.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363096