Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 187g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 21g6.7kcal0.1g1.1g0g0.5g
Poronliha, paistettu 56g112kcal13.9g0g6.3g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g63g25kcal0.6g5.1g0.2g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g3.5g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana662g297kcal29.4g12.8g13.6g1.2g
Valittu annoskoko331g148kcal14.7g6.4g6.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna165g74kcal7.4g3.2g3.4g0.3g
Arvot/100g100g45kcal4.4g1.9g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399305