Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 156g46kcal0.9g8.3g0.3g3g
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras31g100kcal4.3g18.1g1g2.6g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g47g47kcal4.2g6.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana662g397kcal19.4g68g2.6g11.8g
Valittu annoskoko331g199kcal9.7g34g1.3g5.9g
Annoskoko puolitettuna165g99kcal4.9g17g0.7g3g
Arvot/100g100g60kcal2.9g10.3g0.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374