Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys400g520kcal80g0g24g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl17g150kcal0g0g16.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g114kcal3.4g23.3g0.4g1.2g
Vesi1666g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi18g51kcal1.6g1.3g4.2g0g
Pakaste vihanneksia833g333kcal25g45.8g8.3g25g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto333g933kcal63.3g0g73.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6600g4203kcal346.6g140.8g253.8g52.4g
Valittu annoskoko3300g2101kcal173.3g70.4g126.9g26.2g
Annoskoko puolitettuna1650g1051kcal86.7g35.2g63.5g13.1g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.1g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176298