Kiinankaalilisäke

Pilko vihannekset ja laita herneet ensimäisenä wokkipannuun, missä öljy on jo lämmintä.

Anna kypsyä pari minuuttia, lisää sitten sipuli ja pari minuuttia myöhemmin kaali.

Kypsennä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt.

Mausta soijalla ja makealla chilikastikkeella.

Käy lisäkkeeksi lihalle, kalalle jne. Voi käyttää myös kuin kastikkeena esim riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kiinankaali 1996g399kcal31.1g44.9g6g18g
Sipuli (kuorittu)748g202kcal9.7g35.9g1.5g12.7g
Herne 249g172kcal12.6g23.3g1g7.7g
Oliiviöljy 67g596kcal0g0g67.3g0g
Soijakastike 90g54kcal4.6g8.5g0.1g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g150g247kcal0.9g61.4g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6600g3339kcal117.8g348g153.6g76.8g
Valittu annoskoko3300g1669kcal58.9g174g76.8g38.4g
Annoskoko puolitettuna1650g835kcal29.5g87g38.4g19.2g
Arvot/100g100g51kcal1.8g5.3g2.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306953