Bataatti-parsakaali-vuoka

Kuori ja pilko bataatti sopivan pieniksi kuutioiksi, samoin paprika ja mausta pippurilla (musta-/sitruunapippuri), parsakaalit nuput ja nesteeksi kookosmaito.

Mikrossa kuvun alla n. 10 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Sopii näin yksinään tai lisukkeeksi esimerkiksi ohuille broilerinfileille.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1500g1214kcal23.6g252.5g0.8g45g
Paprika, punainen600g154kcal5.4g27.6g2.4g12g
Parsakaali brokkoli 600g210kcal27.7g11.7g1.8g15g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g600g1020kcal9.6g12.6g102g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6600g5197kcal132.6g608.8g214g144g
Valittu annoskoko3300g2599kcal66.3g304.4g107g72g
Annoskoko puolitettuna1650g1299kcal33.2g152.2g53.5g36g
Arvot/100g100g79kcal2g9.2g3.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363462