Kasvisgratiini

Keitä kasvikset ( 10min), heitä voidellulle vuoalle, heitä päälle silputtu sipuli ja tomaatti.

Kuumenna kattilassa kerma ja sekoita siihen koskenlaskija nokareina.

Kaada kasvisten päälle.

Lisää suolaa ja mustapippuria ja lopuksi kuorruta juustoraasteella.

Uuniin 40min 200 astetta.

Anna vetäytyä hetki pöydällä ja syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kattilii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keitetty, suolaa 600g199kcal3.8g33.9g1.2g15.5g
Parsakaali, keitetty, suolaa 300g104kcal13.7g5.8g0.9g7.4g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 450g107kcal8.1g9.8g1.3g10.3g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Kesäkurpitsa, keitetty, suolaton 300g65kcal2g8.9g1.4g2.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g300g61kcal1.8g11.4g0.9g4.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl600g510kcal8.4g26.4g42g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g225g630kcal42.7g0.1g49.5g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]300g990kcal81g0g72g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6600g5454kcal328.8g214.2g339.2g87.4g
Valittu annoskoko3300g2727kcal164.4g107.1g169.6g43.7g
Annoskoko puolitettuna1650g1363kcal82.2g53.6g84.8g21.9g
Arvot/100g100g83kcal5g3.2g5.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378758