Ranskalainen Omenapiirakka (äiti)

Sekoita voi ja sokeri.

Lisää joukkoon loput kuivat aineet.

Painele vuoan pohjalle.

Päälliseen tulee omenat, sokeri ja kaneli.

Tämän jälkeen sekoita keskenään kermaviili, smetana, munat ja vaniljasokeri.

Lisää omenoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Hensku83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 250g1813kcal3g1g203.2g0g
Sokeri 283g1150kcal0g283g0g0g
Munan keltuainen58g167kcal9g0.1g14.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 379g1301kcal38.6g265.3g4.5g13.3g
Iso täysjyvä kaurahiutale (Myllyn paras), annos 40g167g617kcal23.3g93.3g1.8g16.7g
Leivinjauhe 8.3g15kcal0.4g3.1g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g1333g453kcal2.7g94.6g4g24g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g17g61kcal0.6g13.3g0.6g0g
Sokeri 13g54kcal0g13.3g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g333g267kcal8.7g13.3g20g0g
Smetana250g975kcal5.2g5.5g105g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 200g251kcal22g0.5g18g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8.3g33kcal0g8.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6600g14310kcal227g1589g743.4g108g
Valittu annoskoko3300g7155kcal113.5g794.5g371.7g54g
Annoskoko puolitettuna1650g3578kcal56.8g397.3g185.9g27g
Arvot/100g100g217kcal3.4g24.1g11.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418946