Porkkana-broileri jauheliha

Porkkana-broileri jauhelihamakaronilaatikko
4-6:lle

1 pss
Myllyn Paras Ruisraketti Makaronia TAI
1/3 pss Myllyn Paras Tumma Makaronia (6½-7 dl)
300-400 g
broilerijauhelihaa
1
iso sipuli tai 1 pss pakastesipulikuutioita
2 rkl
rypsiöljyä
2-3
porkkanaa
1½ tl
suolaa
2 tl
currya
1½ tl
paprikaa
3
kananmunaa

1 l
maitoa

Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli kevyesti öljyssä.

Jos et saa broilerijauhelihaa, käytä broilerisuikaleita.

Sekoita joukkoon hienoksi raastetut porkkanat ja mausta seos.

Raaste kypsyy paiston aikana.

Voitele iso uunivuoka öljyllä ja kaada keittämättömät makaronit pohjalle ja sekoita joukkoon kuuma jauhelihaporkkanaseos.

Vatkaa munat ja maito hyvin sekaisin ja kaada vuokaan.

Kypsennä 200-asteessa uunin alatasolla noin 1 tunti.

Anna laatikon vetäytyä hetki uunista ottamisen jälkeen.

Lisäkkeeksi maistuu mauste- ja tuorekurkulla höystetty salaatti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Kirpie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 238g340kcal29.8g0.7g24.4g0g
Maito, Ykkös1499g615kcal49.5g72g15g0g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras562g1968kcal75.9g368.8g16.3g33.7g
Ruokaöljy keskiarvo 21g185kcal0g0g21g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 213g70kcal1.3g11.8g0.4g5.4g
Kariniemen kananpojan Paistijauheliha, 400g600g768kcal89.4g0g54g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6606g7977kcal496g922g262.8g83.6g
Valittu annoskoko3303g3989kcal248g461g131.4g41.8g
Annoskoko puolitettuna1652g1994kcal124g230.5g65.7g20.9g
Arvot/100g100g121kcal7.5g14g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72651