Pekoni-tomaattikeitto

Paista silputtu pekoni ja sipulisilppu kuumassa kattilassa.

Lisää hienonnettu valkosipuli ja sienet.

Kääntele.

Lisää tomaattimurska, Herbamare (tai lihaliemikuutio) ja basilika.

Anna kiehua hyvin miedolla lämmölllä noin 1,5 h. Sekoittele välillä.

Lisää loppuvaiheessa kerma ja keitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Eija1959
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale340g1088kcal40.8g0g102g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Suolasienet (rouskuja)500g100kcal8g25g2.5g0g
Tomaattimurska, 1 prk1600g429kcal9.6g84.8g3.2g22.4g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g20g4.6kcal0.1g0.9g0.1g0g
Basilika, kuivattu 20g51kcal2.9g4.1g0.8g8.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 400g1321kcal8g12g140g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6608g6252kcal153g299.8g499g75.6g
Valittu annoskoko3304g3126kcal76.5g149.9g249.5g37.8g
Annoskoko puolitettuna1652g1563kcal38.3g75g124.8g18.9g
Arvot/100g100g95kcal2.3g4.5g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399943