Miilunpolttajan spaghetti

Ruskista pekonit siivuina pannulla omassa rasvassaan.

Nosta jäähtymään talouspaperin päälle (paperi imee ylimääräisen rasvan pois ja pekonista tulee rapeampi).

keitä spaghetti ohjeen mukaan al dente.

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa, lisää kerma.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Valuta pasta siivilässä ja siirrä se esim.

teflonkattilaan.

Silppua pekoni käsin pienehköiksi palasiksi spaghetin joukkoon.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Lisää vielä muna-kerma-seos mukaan.

Siirrä kattila takaisin levylle.

Kuumenna varovasti samalla sekoittaen, kunnes munaseos hyytyy.

älä kuumenna liikaa, jotta ruoka jäämehevän kosteaksi.

Koristele basilikalla.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Elsainkeri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetti (Barilla)701g2454kcal87.6g502.6g10.5g21g
Pouttu pekoni 140 g pakkaus (Pouttu), annos 140g654g1832kcal98.1g0g157g0g
Kananmuna kuoreton 467g667kcal58.4g1.4g47.9g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g935g514kcal29g59.8g18.7g0g
Basilika, tuore70g28kcal2.2g3.5g0.6g2.7g
Kirsikkatomaatti, suomalainen467g94kcal2.8g17.8g1.4g6.5g
Suola, annos 3g4.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.7g13kcal0.5g1.8g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6608g11201kcal557.2g1173.8g472.6g62.8g
Valittu annoskoko3304g5601kcal278.6g586.9g236.3g31.4g
Annoskoko puolitettuna1652g2800kcal139.3g293.5g118.2g15.7g
Arvot/100g100g170kcal8.4g17.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193265