Pizzapohja ilman munaa

Ohje alunperin karppaus.

Infon sivulta.

Olen pikkuisen muuttanut sitä.

Sekoita psyllium, hiiva ja vesi, anna turvota.

Lisää muut aineet ja vaivaa.

Levitä pellille ja anna kohota lämpiävässä uunissa jonkin aikaa.

Täytä ja paista 225* vartin verran.

Pohja jää melko pehmeäksi, sormin syöminen ei onnistu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2100g0kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g70g39kcal4.2g2.1g1.4g70g
Kuivahiiva, annos 11g35g126kcal15.7g14g2.1g0g
Soijajauhot, Soyolk315g1260kcal122.9g50.4g63g37.8g
Vehnälese 280g639kcal37.3g43.1g12.6g105g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl294g2646kcal0g0g294g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 210g1416kcal56.4g14.5g121.8g25.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6608g12251kcal473g248.2g989.8g477.2g
Valittu annoskoko3304g6125kcal236.5g124.1g494.9g238.6g
Annoskoko puolitettuna1652g3063kcal118.3g62.1g247.5g119.3g
Arvot/100g100g185kcal7.2g3.8g15g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212362