Äidin Omenapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Sulata margariini ja lisää siihen vesi.

Vatkaa muna-sokeriseokseen vuorotellen kuivia aineita ja rasva-vesiseosta.

Kaada taikina vuokaan ja lohko omenat pinnalle.

Ripottele pinnalle 2tl sokeria ja 2tl kanelia.

Paista 200 asteessa kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta819g2947kcal106.4g573.1g17.2g28.7g
Leivinjauhe 28g49kcal1.5g10.6g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 462g659kcal57.7g1.4g47.3g0g
Sokeri 714g2897kcal0g713g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g280g2015kcal2.8g2.8g223.9g0g
Vesi420g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 22g91kcal0g22.4g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 560g199kcal0.9g39.8g0.5g11.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6608g17715kcal338.6g2726.2g577.8g80g
Valittu annoskoko3304g8857kcal169.3g1363.1g288.9g40g
Annoskoko puolitettuna1652g4429kcal84.7g681.6g144.5g20g
Arvot/100g100g268kcal5.1g41.3g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310095