Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1176g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 59g44kcal7.7g0.6g0.2g4.1g
Vehnälese 94g215kcal12.5g14.5g4.2g35.3g
Ruislese 80g223kcal12g20.8g3.4g31.2g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g235g870kcal32.9g129.3g18.8g25.9g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)706g2469kcal84.7g486.8g13.4g35.3g
Vehnäjauho puolikarkea 941g3228kcal95.9g658.4g11.3g32.9g
Suola, annos 3g4.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6608g14173kcal491.4g2639.6g102.6g329.4g
Valittu annoskoko3304g7087kcal245.7g1319.8g51.3g164.7g
Annoskoko puolitettuna1652g3543kcal122.9g659.9g25.7g82.4g
Arvot/100g100g215kcal7.4g39.9g1.6g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334948