Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen478g123kcal4.3g22g1.9g9.6g
Paprika keltainen 478g144kcal4.5g24.4g1g9.6g
Sipuli (käsittelemätön)1308g354kcal17g62.8g2.6g22.2g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)900g180kcal5.4g31.5g2.7g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g105g949kcal0g0g105.4g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.4g0.5g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6608g3579kcal65.4g292.2g228.2g90.2g
Valittu annoskoko3304g1790kcal32.7g146.1g114.1g45.1g
Annoskoko puolitettuna1652g895kcal16.4g73.1g57.1g22.6g
Arvot/100g100g54kcal1g4.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174