Feta-jauhelihapyörykät

Keitä peruna, jäähdytä hieman ja haarukoi sipulien, kapriksen ja mausteiden kanssa.

Lisää jauheliha ja kananmunat sekä lopuksi feta.

Muotoile keskikokoisiksi pyöryköiksi ja paista n. 170 asteisessa (kiertoilma) -uunissa 25 min tai kunnes pyörykät ovat "ruskettuneita".

Paista keskitasossa.

Tarjoile esim.

paahdettujen punajuurien ja sipulien kanssa.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Smilodon

Smilodon sanoi...

Normiuunissa lämpötilaa voi nostaa ainakin 200 asteeseen, btw.

lauantai 28.02.2009 klo 16:52

AineksetMääräEnergiaPHRK
Arla Apetina 8% feta400g600kcal64g16g32g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Kapris etikkaliemessä, Figaro200g61kcal4.2g8.4g1g6.4g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1600g2720kcal320g0g160g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 640g487kcal12g99.2g1.3g6.4g
Aromisuola (5g)20g11kcal0.1g2.1g0.2g0.4g
Jauhelihamauste, annos 15g13g0.4kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6618g8529kcal863.4g277.4g435.2g33.8g
Valittu annoskoko3309g4265kcal431.7g138.7g217.6g16.9g
Annoskoko puolitettuna1655g2132kcal215.9g69.4g108.8g8.5g
Arvot/100g100g129kcal13g4.2g6.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108284