Savulammaskeitto

Kun vesi kiehuu, lisää liemikuutiot ja tuoreet pilkotut porkkanat.

Lisää 5 min kuluttua lohkotut perunat, keittojuurekset ja sipuli.

Kun perunat ja kasvikset ovat lähes kypsät, lisää paloiteltu kukkakaali ja pieniksi kuutioiksi leikattu kypsä savulammas.

Halutessasi voit käyttää mausteena esim.

mustapippuria myllystä tai kokonaisena.

Anna kiehua noin 5 min, tarkista maku ja keitto on valmis.

Annoksia tulee 4. Yhdessä 530g annoksessa vain 155cal.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.7kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Lampaanlihan, vähärasvainen20g36kcal3.7g0g2.3g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.6g4.4kcal0.1g0.1g0.4g0g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl1.6g10kcal0.1g0.7g0.7g0g
Kukkakaali, tuore23g4.7kcal0.4g0.5g0.1g0.4g
Keittojuurekset, apetit31g8.1kcal0.3g1.5g0.1g0.7g
Peruna, vanha, kuorittu 35g27kcal0.7g5.4g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana662g196kcal11g20.2g7.6g4.6g
Valittu annoskoko331g98kcal5.5g10.1g3.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna166g49kcal2.8g5.1g1.9g1.2g
Arvot/100g100g30kcal1.7g3g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152758