Wok-homma naudan paistisuikaleista

Ruskista naudanpaistisuikaleet, sipulit ja porkkanat rypsiöljyssä.

Ruiskaise päälle soijaa ja teriyakisoosia sekä mustapippurirouhetta ja bambunversojen vesi, ehkä vähän vettä vielä jos tarvitsee niin paljon, että palikat peittyy.

Muhituta kannen alla noin 45 minsaa eli kunnes liha on kystä kyllä.

Pläjäytä sekaan pakasteherneet ja bambunversot ihan loppuvaiheessa, anna nesteen haihtua melko hyvin pois.

Testaa maku, tarvittaessa lisää pippuria ja soijaa.

Hyvää riisin kanssa ja jos lientä olemattomasti, niin maistuu myös ihan raikkaan salaatin kanssa sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Cilly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Paistisuikale naturell (Atria), annos 100g125g138kcal26.3g0g3.1g0g
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g61g17kcal0.4g3.6g0.1g1.5g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Soijakastike 9g5.7kcal0.5g0.9g0g0g
Teriyaki-kastike (Pirkka), annos 150g9g8.8kcal0.4g1.8g0g0g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g44g10kcal0.7g1.4g0.2g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g31g17kcal1.8g1.7g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana663g495kcal61.4g23.4g16.4g4.6g
Valittu annoskoko331g247kcal30.7g11.7g8.2g2.3g
Annoskoko puolitettuna166g124kcal15.4g5.9g4.1g1.2g
Arvot/100g100g75kcal9.3g3.5g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72446