Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g75g128kcal14.2g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Palsternakka 28g18kcal0.1g3.3g0.1g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g56g16kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Peruna, vanha, kuorittu 56g43kcal1.1g8.7g0.1g0.6g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.9g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Lanttu 47g14kcal0.5g2.2g0.1g0.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Selleri, annos 50g28g3.9kcal0.3g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana663g493kcal34.2g40.6g19g9.4g
Valittu annoskoko332g246kcal17.1g20.3g9.5g4.7g
Annoskoko puolitettuna166g123kcal8.6g10.2g4.8g2.4g
Arvot/100g100g74kcal5.2g6.1g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101970