Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g75g57kcal12g1.1g0.5g0.3g
Tomaattimurska 75g22kcal0.4g4g0.2g1.4g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 150g159kcal6g29.1g1.3g2.6g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.8g7.3kcal0.3g0.3g0.6g0g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Rypsiöljy 5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana663g614kcal38.2g74.8g15.8g10g
Valittu annoskoko331g307kcal19.1g37.4g7.9g5g
Annoskoko puolitettuna166g154kcal9.6g18.7g4g2.5g
Arvot/100g100g93kcal5.8g11.3g2.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267240