Ranskalainen tomaattikeitto

Leikkaa sipulit kuutioiksi.

Laita kattilaan öljy ja kuullota sipulikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet siinä.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti ja mauseet.

Sekoita.

Leikkaa leivät kuutioiksi ja lisää ne keittoon.

Sekoita.

Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
Lisää tuorejuusto.

Sekoita.

Anna keiton vielä kuumentua n. 3 min.
Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Zola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl2.8g26kcal0g0g2.8g0g
Vesi153g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)109g33kcal1.1g6.6g0.2g1.1g
Sokeri 0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 22g37kcal1.6g0.9g2.8g0.6g
Paahtoleipä, täysjyvä, Lidl, annos 35g31g66kcal3.2g11.6g0.7g2.3g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana663g338kcal12.2g41.6g13g8.4g
Valittu annoskoko332g169kcal6.1g20.8g6.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna166g85kcal3.1g10.4g3.3g2.1g
Arvot/100g100g51kcal1.8g6.3g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140568