Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Kidneypapu, suolaliemessä22g24kcal1.7g3.9g0.1g1.8g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g35g34kcal2.8g4.9g0.3g2.8g
Paistijauheliha nauta 5%88g113kcal18.2g0g4.4g0g
Rypsiöljy 4.9g43kcal0g0g4.9g0g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Paprika punainen 35g10kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.9g0.2kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g65g23kcal0.6g4.4g0.3g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g12g9kcal0.6g1.6g0g0g
Persilja 11g2.9kcal0.1g0.1g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana663g536kcal49.6g36g20.2g15g
Valittu annoskoko332g268kcal24.8g18g10.1g7.5g
Annoskoko puolitettuna166g134kcal12.4g9g5.1g3.8g
Arvot/100g100g81kcal7.5g5.4g3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219886