Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai65g228kcal7.8g46.2g1.4g2g
Sokeri 64g259kcal0g63.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5kcal0g1.2g0g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 6g22kcal1.1g0.7g1.3g1.8g
Voi 38g272kcal0.4g0.1g30.5g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)50g28kcal4.2g2.5g0.1g0g
Pätkis, 18g27g132kcal1g16.5g6.8g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Taloussuklaa, Fazer25g129kcal1g14g7.5g1.3g
Voi 13g91kcal0.1g0.1g10.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana664g2457kcal41.8g292g124g10.2g
Valittu annoskoko332g1229kcal20.9g146g62g5.1g
Annoskoko puolitettuna166g614kcal10.5g73g31g2.6g
Arvot/100g100g370kcal6.3g44g18.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161319