Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 63g40kcal2g3g2.2g0g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)94g169kcal17.8g0.1g10.3g0g
Hapukoor 20% (Alma)66g134kcal1.8g2.1g13.1g0g
Purjosipuli 9g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Tilli, tuore 9g2.8kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Voi 22g159kcal0.3g0.1g17.8g0g
Hapankorppu 48g163kcal4.8g29.5g1g7.5g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 16g3.4kcal0g0.3g0g0g
Liivate 5.6g20kcal4.8g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana664g1384kcal64g70.8g89g15.8g
Valittu annoskoko332g692kcal32g35.4g44.5g7.9g
Annoskoko puolitettuna166g346kcal16g17.7g22.3g4g
Arvot/100g100g209kcal9.6g10.7g13.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120254