Se kevyempi lasagne

Tee ensin tomaattikastike: ruskista kanajauheliha ja sipulit.

Lisää tomaattimurska, liemikuutio tai fondia, vesi ja mausteet.

Hauduta 20 min. ja tarkista maku.

Tee juustokastike: lisää kulmää maitoon maizenaa 3 rkl ja polar-sulatejuusto.

Jos tykkäät, voit laittaa muskottipähinää ripauksen.

Kuumenna seos sekoittaen jotta se sakenee.

Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.

Viipaloi kurpitsat 1 cm paksuisiksi.

Laita alimmaiseksi juustokastike ja lado makaronilevyt ( joita on vain 5) ja kesäkurpitsaa sekä tomaattikastike.

Toista tätä kunnes värkit loppuu.

Päällimmäisenä on juustokastike.

Uuniin 200 asteeseen n. 1h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy Rainbow13g49kcal1.9g9.5g0.4g0.4g
Kesäkurpitsa98g17kcal0.4g2.5g0.6g0.7g
Tomaattimurska, 1 prk56g15kcal0.3g3g0.1g0.8g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Oregano, kuivattu 0.6g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Basilika, kuivattu 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g1.7g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi2.1g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen70g23kcal2.3g3.4g0g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g14g21kcal2.5g0g1.3g0g
Broilerijauheliha, annos 100g56g60kcal13g0g5.6g0g
Maizena maissitärkkelys2.8g10kcal0g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana664g408kcal41.6g44g16.2g5g
Valittu annoskoko332g204kcal20.8g22g8.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna166g102kcal10.4g11g4.1g1.3g
Arvot/100g100g61kcal6.3g6.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416057