Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 1400g1941kcal175g4.2g137.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1707g956kcal145.1g85.4g3.4g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g116g697kcal24.4g7.7g62.7g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka34g136kcal0g33.8g0g0g
Canderel makeutusjauhe55g210kcal1.6g50.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6624g7880kcal692.2g364g406.6g0g
Valittu annoskoko3312g3940kcal346.1g182g203.3g0g
Annoskoko puolitettuna1656g1970kcal173.1g91g101.7g0g
Arvot/100g100g119kcal10.5g5.5g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116856