Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit1202g253kcal39.7g22.8g0g30.1g
Kukkakaali, pakaste, Apetit1503g256kcal24g33.1g3g28.6g
Voi 271g1962kcal3.2g1.1g219.9g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g337g943kcal64g0.1g74.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6624g6825kcal261.8g114.2g594g117.4g
Valittu annoskoko3312g3413kcal130.9g57.1g297g58.7g
Annoskoko puolitettuna1656g1706kcal65.5g28.6g148.5g29.4g
Arvot/100g100g103kcal4g1.7g9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137584