Kekin kukkakaali-nakki gratiini

Sekoita jäiset kukkakaalit ja pilkotut nakit vuokaan.

Valmista kattilassa gratiini: Sulata rasva, lisää jauhot, lisää pikkuhiljaa maito koko ajan sekoittaen.

Mausta valkopippurilla, suolalla ja halutessasi sipuli- ja valkosipulijauheella.

Lisää joukkoon aurajuusto ja anna sulaa.

Kaada valmis gratiini vuokaan.

Kypsennä uunin keskitasolla 225 asteessa noin 25min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit1499g255kcal24g33g3g28.5g
Nakki, keskiarvo 360g839kcal41g4.2g74.1g0g
Flora margariini 60, annos 10g90g486kcal0.2g0.3g54g0g
Vehnäjauho puolikarkea 75g257kcal7.6g52.5g0.9g2.6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1199g396kcal39.6g58.7g0g0g
Aurajuusto90g306kcal18g0g26.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6624g5075kcal260.8g297.4g316.2g62.2g
Valittu annoskoko3312g2538kcal130.4g148.7g158.1g31.1g
Annoskoko puolitettuna1656g1269kcal65.2g74.4g79.1g15.6g
Arvot/100g100g77kcal3.9g4.5g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153140