Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 482g367kcal9.1g74.7g1g4.8g
Porkkana 843g276kcal5.2g46.9g1.7g21.5g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g482g96kcal5.8g15.4g1.7g5.3g
Vesi, vesijohtovesi 1204g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g301g843kcal57.2g0g66.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6624g3163kcal154.6g274g141.2g63.2g
Valittu annoskoko3312g1582kcal77.3g137g70.6g31.6g
Annoskoko puolitettuna1656g791kcal38.7g68.5g35.3g15.8g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.1g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265529