Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g30g162kcal0.1g0.1g18g0g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Bataatti, kuorittu 1288g1043kcal20.2g216.8g0.6g38.6g
Lanttu 1228g354kcal12.3g56.5g3.7g22.1g
Purjosipuli 270g62kcal4.9g6.5g0.5g5.7g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g112g315kcal21.3g0g24.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6624g4114kcal130.8g602.2g96.6g146g
Valittu annoskoko3312g2057kcal65.4g301.1g48.3g73g
Annoskoko puolitettuna1656g1029kcal32.7g150.6g24.2g36.5g
Arvot/100g100g62kcal2g9.1g1.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266951