Kanapastavuoka

Keitä makaroni kypsäksi.

Ruskista kanasuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla (esim.

currya, yrttejä, suolaa, pippuria, valkosipulia, chiliä tms.).

Sekoita makaronit, kanasuikaleet ja kasvissuikaleet.

Laita uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200c noin 40-50min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g899g854kcal179.8g0g15.3g0g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Makaroni, tumma 899g3234kcal121.4g590.8g27g53.1g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g749g307kcal10.5g60.7g2.2g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g749g899kcal25.5g27g74.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6624g10853kcal674.4g1357g268.8g106.2g
Valittu annoskoko3312g5427kcal337.2g678.5g134.4g53.1g
Annoskoko puolitettuna1656g2713kcal168.6g339.3g67.2g26.6g
Arvot/100g100g164kcal10.2g20.5g4.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300001