Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 1200g210kcal22g4.8g6g22.8g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Vesi720g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai96g336kcal11.5g68.2g2g2.9g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl960g816kcal13.4g42.2g67.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g96g701kcal1g1g76.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6624g4255kcal102g255.4g305g59.6g
Valittu annoskoko3312g2127kcal51g127.7g152.5g29.8g
Annoskoko puolitettuna1656g1064kcal25.5g63.9g76.3g14.9g
Arvot/100g100g64kcal1.5g3.9g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525