Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 1152g876kcal184.8g0g14.1g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g1080g1296kcal35.6g40g108g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g288g78kcal3.7g13.8g0.6g4.9g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)792g1956kcal72.1g348.5g12.7g79.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6624g8411kcal592.4g804.6g270.8g168.2g
Valittu annoskoko3312g4206kcal296.2g402.3g135.4g84.1g
Annoskoko puolitettuna1656g2103kcal148.1g201.2g67.7g42.1g
Arvot/100g100g127kcal8.9g12.1g4.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858