Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g1019g958kcal5.1g224.2g5.1g0g
Rypsiöljy 60g530kcal0g0g59.9g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu75g78kcal5.9g12.2g0.4g1.6g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Soijakastike 60g36kcal3.1g5.7g0g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g1199g1559kcal251.8g0g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6624g6645kcal547.4g541.8g229.2g23.6g
Valittu annoskoko3312g3323kcal273.7g270.9g114.6g11.8g
Annoskoko puolitettuna1656g1661kcal136.9g135.5g57.3g5.9g
Arvot/100g100g100kcal8.3g8.2g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451