Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha875g1453kcal166.3g0g87.5g0g
Sipuli 210g64kcal2.6g10.1g0.4g3.6g
Rypsiöljy 35g310kcal0g0g35g0g
Jauhelihamauste, annos 15g53g1.6kcal0g0.5g0.5g0g
Paseerattu tomaatti rainbow700g245kcal7g48.3g3.5g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl350g298kcal4.9g15.4g24.5g0g
Kasvisliemikuutio 39g117kcal3.7g5.2g9g0.6g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g1050g3518kcal136.5g714g15.8g67.2g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6636g12048kcal643.6g1592.4g352.8g146.6g
Valittu annoskoko3318g6024kcal321.8g796.2g176.4g73.3g
Annoskoko puolitettuna1659g3012kcal160.9g398.1g88.2g36.7g
Arvot/100g100g182kcal9.7g24g5.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270145