Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala30g96kcal4.5g17.7g0.8g3g
Maitojuoma, profeel, valio100g20kcal3.3g1.8g0g1.5g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 30g13kcal2.9g0.1g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 30g42kcal3.7g0.1g2.9g0g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Ruokasuola jodioitu 1.5g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g125g81kcal13.7g5.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana664g700kcal56.2g65.8g23.2g9g
Valittu annoskoko332g350kcal28.1g32.9g11.6g4.5g
Annoskoko puolitettuna166g175kcal14.1g16.5g5.8g2.3g
Arvot/100g100g106kcal8.5g9.9g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040