Nakkikeitto

Kiehauta vesi, murenna joukkon lihaliemikuutiot.

Lisää jäiset kasvissuikaleet ja peruna-purjosekoitus.

Keitä 5 min.

Paloittele joukkoon nakit, kiehauta.

Pinnalle paljon hienonnettua persiljaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g50g21kcal0.7g4g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Persilja 2.5g0.7kcal0g0g0g0.2g
Peruna & keittokasvikset (Apetit), annos 200g75g43kcal1g9.3g0.1g0g
Aito nakki kevyt (Hk), annos 41g50g78kcal7g1.2g5g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3g7.5kcal0.4g0g0.7g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g1.5g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana664g301kcal18.2g29.2g12g0.6g
Valittu annoskoko332g150kcal9.1g14.6g6g0.3g
Annoskoko puolitettuna166g75kcal4.6g7.3g3g0.2g
Arvot/100g100g45kcal2.7g4.4g1.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313703