SOSEKEITTO SULATEJUUSTOLLA

Keitä kuutioituja juureksia ja sipuleita kasvisliemi-vedessä (johon olet lisännyt hieman pippuria ja lorauttanut soijaa) n 45 min. Lisää valkoviini, hunaja ja suolaa.

Soseuta.

Kuumenna uudelleen ja lisää sulatejuusto.

Sekoita jotta sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Setsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g47g28kcal0.7g6.1g0g0.4g
Palsternakka 9g6kcal0g1.1g0g0.4g
Purjosipuli 13g3kcal0.2g0.3g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g15g38kcal2.1g0.5g3g0g
Valkoviini, kuiva, 12%13g11kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.3g4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.9g3.1kcal0g0.8g0g0g
Soijakastike 1.5g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana664g191kcal6.6g19g6.6g2.4g
Valittu annoskoko332g96kcal3.3g9.5g3.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna166g48kcal1.7g4.8g1.7g0.6g
Arvot/100g100g29kcal1g2.9g1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153499