Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 45g34kcal7.8g0g0.3g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g113g73kcal1.9g13.5g0g0g
Palsternakka 23g14kcal0.1g2.7g0.1g1g
Kalaliemikuutio 1.7g5kcal0.2g0.6g0.2g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana664g256kcal20g33.8g1.2g2.2g
Valittu annoskoko332g128kcal10g16.9g0.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna166g64kcal5g8.5g0.3g0.6g
Arvot/100g100g39kcal3g5.1g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409075