Hirvenjauhelihakeitto

1 rkl oliiviöljyä teflon kattilan pohjalle ja paista siinä hirvenjauheliha kypsäksi.

Lisää puoli pussia sipulia pakastekuutioina.

Kaada päälle 2litraa vettä, kun vesi kiehuu, lisää 2 lihaliemikuutiota ja isoja keittojuureksia pussillinen, sekä 150g peruna-sipulisekoitusta ja 1tl suolaa.

Kiehauta 7 minuuttia

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Saher
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi11g1.1kcal0.2g0.2g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g49g10kcal0.5g1.5g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.4g6.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)16g11kcal0.3g2.4g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis33g37kcal7.2g0g1g0g
Oliiviöljy 1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana665g158kcal16.8g8.6g6.2g0g
Valittu annoskoko332g79kcal8.4g4.3g3.1g0g
Annoskoko puolitettuna166g40kcal4.2g2.2g1.6g0g
Arvot/100g100g24kcal2.5g1.3g0.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132389