Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio88g245kcal2.2g3.1g24.5g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 83g248kcal1.2g5.3g25g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 35g7kcal0.2g1.1g0g0.6g
Kapris etikkaliemessä, Figaro13g4kcal0.3g0.6g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Hunaja 5.7g19kcal0g4.6g0g0g
Sinappi (teollinen)4.4g5.6kcal0.2g0.6g0.3g0g
Porkkana 22g7.2kcal0.1g1.2g0g0.6g
Anjovis-filee, 1 kpl26g55kcal2.5g3.7g3.4g0g
Valkopippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Mustapippuri 1.8g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 26g5.7kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana665g1222kcal14.8g46g107g5.4g
Valittu annoskoko333g611kcal7.4g23g53.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna166g305kcal3.7g11.5g26.8g1.4g
Arvot/100g100g184kcal2.2g6.9g16.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167171