Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 250g65kcal3.9g8.8g0.5g4.8g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g7.5g1.5kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana665g523kcal9.6g23.6g41.8g11.2g
Valittu annoskoko333g261kcal4.8g11.8g20.9g5.6g
Annoskoko puolitettuna166g131kcal2.4g5.9g10.5g2.8g
Arvot/100g100g79kcal1.4g3.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180