Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 132g43kcal0.8g7.3g0.3g3.4g
Parsakaali brokkoli 110g38kcal5.1g2.1g0.3g2.7g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g88g303kcal21.9g51.9g1.9g9.5g
Persilja 3.5g1kcal0g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana665g770kcal55.6g122.6g5g31.8g
Valittu annoskoko333g385kcal27.8g61.3g2.5g15.9g
Annoskoko puolitettuna166g193kcal13.9g30.7g1.3g8g
Arvot/100g100g116kcal8.4g18.4g0.8g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250549