Jumpen-naudanpaahtopaistisuikalekastike

Ruskista paahtopaistipannulla öljyssä, mausta myllystä mustapippurila, laita sekaan ruokakerma ja mausta vasikkanfondilla, hauduta riittävän kauan esim. 1 h, lisää lopuksi creme fraiche.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g175g201kcal38.5g0g4.4g0g
Extra virgin oliiviöljy (Rainbow), annos 10g8.8g79kcal0g0g8.8g0g
Flora kevyt ruoka 7%88g74kcal0.9g3.9g6.1g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g8.8g14kcal0.8g2.7g0g0.1g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g53g58kcal1.6g3.4g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana665g852kcal83.6g20g47g0.2g
Valittu annoskoko333g426kcal41.8g10g23.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna166g213kcal20.9g5g11.8g0.1g
Arvot/100g100g128kcal12.6g3g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251393