Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 197g36kcal1.1g4.9g0.8g1.4g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]53g177kcal6.3g0g19.4g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio22g61kcal4.2g0g4.8g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)44g70kcal1.2g1.2g6.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana665g759kcal26g13.4g70.2g3.2g
Valittu annoskoko333g379kcal13g6.7g35.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna166g190kcal6.5g3.4g17.6g0.8g
Arvot/100g100g114kcal3.9g2g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358272